Tarkista eTA-hakemuksen tila

Tarkista Kanadan eTA-hakemuksesi tila alta ja selvitä, onko eTA-hakemuksesi edelleen voimassa, vanhentunut tai onko se hylätty. Kanadan eTA-lupa on voimassa viisi vuotta tai passisi voimassaolon päättymispäivään saakka, riippuen siitä, kumpi ajankohta on aikaisempi. Sinun on haettava uutta eTA-lupaa, jos olet saanut uuden passin edellisen hakemuksesi jälkeen. Jos et ole saanut päätöstä eTA-hakemukseesi usean viikon kuluttua, ota yhteyttä tukitiimiimme. eTA-tilanne voi olla useassa eri luokassa, joista kukin kertoo hakemusprosessin eri vaiheesta tai lopputuloksesta. Seuraavassa on joitakin yleisimpiä tilaluokkia:

"Lisätietoja tarvitaan": Hakemusta ei voitu käsitellä annettujen tietojen perusteella, ja hakemukseen tarvitaan lisätietoja tai asiakirjoja. Saatat saada viestin, jossa kerrotaan tarkemmin, mitä lisätietoja tarvitaan hakemuksen käsittelyä varten.

"Hakemus peruutettu": Hakija tai viranomaiset ovat peruuttaneet hakemuksen. Sinun on ehkä jätettävä uusi hakemus, jos haluat matkustaa.

"Authorized": ETA-hakemuksesi on hyväksytty. Sinulla on nyt lupa matkustaa Kanadaan. eTA-lupa on sähköisesti yhdistetty hakemuksessa käyttämääsi passiin.

"Peruutettu": Tämä tarkoittaa, että aiemmin myönnetty eTA-lupa on peruutettu erityisistä syistä, jotka voivat vaihdella turvallisuuteen liittyvistä huolenaiheista siihen, että hakemuksen yhteydessä annetut tiedot olivat vääriä.

"eTA päättynyt": Aiemmin hyväksytty eTA-lupasi on nyt vanhentunut. ETA on yleensä voimassa viisi vuotta tai kunnes passisi vanhenee, riippuen siitä, kumpi tulee ensin.

"Ei hyväksytty": Hakemuksesi on hylätty. Sinulla ei ole lupaa matkustaa Kanadaan eTA:lla. Jos haluat silti matkustaa, sinun on ehkä haettava perinteistä viisumia.

"Ei löydy": Jos olet juuri hakenut eTA-hakemusta ja hakemuksesi tila on "Not Found", odota muutama tunti hakemuksen käsittelyä ennen kuin tarkistat sen uudelleen.

"Odottaa": Tätä tilaa voidaan käyttää hakemuksissa, jotka on keskeytetty esimerkiksi odottamaan toisen viisumi- tai maahanmuuttoprosessin tulosta.

"Tarkastelun alla": Hakemustasi tarkastellaan parhaillaan. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että hakemusta tarkistetaan parhaillaan, ja päätöksen tekeminen voi kestää jonkin aikaa.

Tarkista eTA-tilanne

?
?
?
?
?

ALOITTAMINEN

 • • Hakemukset käsitellään 15 minuutin kuluessa niiden jättämisestä.
 • • Jokaisen hakemuksen täyttäminen kestää noin 10 minuuttia.
 • • Tukitiimi on käytettävissä 24/7 sähköpostitse ja puhelimitse

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 • Voinko jättää useita hakemuksia? Useita hakemuksia voidaan jättää yhdellä maksulla
 • Mitä tapahtuu hakemukseni lähettämisen jälkeen? Hakijan tiedot tarkistetaan oikeellisuuden varmistamiseksi hakemuksen jättämisen jälkeen.
 • Mitä tapahtuu, jos hakemukseni hylätään? Käsittelymaksut palautetaan, jos eTA-hakemus hylätään.
 • Mitä tapahtuu hakemukseni hyväksymisen jälkeen? Yksilöllinen eTA-lupanumero lähetetään suoraan sähköpostitse todisteena hakemuksen hyväksymisestä.

LUOTTO-/PANKKIKORTTIMAKSUT

 • Pankki- ja luottokortit ovat hyväksyttyjä maksuvälineitä. Huomioithan, että sinun on tehtävä hakemus jokaisesta perheenjäsenestäsi tai matkaseurueestasi.

VÄLITÖN ETA-KÄSITTELY

 • CANADA-ETA.FI on ottanut käyttöön Instant Payment Notification (IPN) -järjestelmän, jonka avulla eTA-hakemuksesi voidaan käsitellä välittömästi. Kunkin yksittäisen hakemuksen hinta on $85. eTA-lupasi toimitetaan sähköisesti suoraan sähköpostiisi.

TURVALLINEN SSL-TAPAHTUMA

 • CANADA-ETA.FI noudattaa täysin kansainvälisiä maksukorttiteollisuuden tietoturvastandardin (PCI-DSS) määräyksiä, jotka tärkeimmät luottolaitokset ovat laatineet asiakkaidensa henkilötietojen suojaamiseksi.

APUA JA TUKEA

 • Tukitiimimme on käytettävissä 24/7 ja vastaa kaikkiin sovellusta koskeviin kysymyksiin. Jos olet epävarma viisumitilanteestasi tai hakukelpoisuudestasi, täytä etusivulla oleva arviointikysely.